IVT Nordic Inverter

IVT Nordic Inverter består av en utomhus- och en inomhusdel. Utomhusdelen placeras intill husväggen och sammankopplas med inomhusdelen som sitter någonstans inne i rummet. Rätt placerad för optimal värmespridning är en lönsam investering som sänker dina uppvärmningskostnader från i princip dag ett.

IVT Nordic Inverter Silverline:
Det här är en av våra effektivaste luft/luftvärmepumpar. Som namnet avslöjar är IVT Nordic Inverter utvecklad för vårt nordiska klimat och har en prestanda i absolut toppklass på marknaden. Du som har direktverkande el kan sänka dina värmekostnader med upp till 50 procent.

Produktblad Silverline - PDF

IVT Nordic Inverter PR-N:
Den här luft/luftvärmepumpen är särskilt anpassad för mellanstora och mindre hus. Precis som namnet antyder är värmepumpen inverterstyrd, vilket innebär att värmeproduktionen automatiskt anpassas efter behovet.

Produktblad PR-N - PDF

IVT Nordic Inverter THR-N:
Den här värmepumpen är särskilt utvecklad för att värma större hus. Både ute- och innedelen har något större mått än våra andra luft/luftvärmepumpar för att producera mer värme och sprida den över större ytor. IVT Nordic Inverter 12 THR-N är så effektiv att den belönats med högsta energiklass, A+++.

Produktblad THR-N - PDF

Dags för garantiservice? boka här eller läs mer här!

 

Boka en genomgång av din värmepumpsanläggning inför vintern! Klicka här

 

Ta del av vårt förmånliga serviceavtal här!

 

Boka service/felanmälan här!